Junts per Puigcerdà ha presentat aquest divendres al vespre al Museu Cerdà la seva llista per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Amb la intenció de sumar el seu tercer mandat a la capital ceretana, l'actual alcalde Albert Piñeira repeteix com a número u. La resta de la candidatura està formada per alguns dels actuals regidors i també per algunes cares noves.

Pere Valiente és el número 2 de la llista de Junts, seguit de Carme Mas, Marta Rufiandis i Domingo Mora. Mar Quera i Pere Tor ocupen el sisè i setè lloc respectivament. Les noves incorporacions són el jove Àlex Rubio de número 8, Alba Guirao de 9 i Laia Vila, que ocupa la posició 11 de la candidatura. La número deu és Montserrat Dolcet.

Alguns dels punts del programa que presenta Junts a Puigcerdà és la renovació i millora de les zones verdes i de l'espai públic en general, la remodelació de l'edifici consistorial, la finalització les obres de la nova seu de la policia local o la construcció del nou centre cívic i esportiu.

Per la seva banda, ERC Puigcerdà també ha presentat aquest cap de setmana la seva candidatura. Ho ha fet aquest diumenge a la tarda en un acte al mateix Museu Cerdà. L'alcaldable Joan Manel Serra, actual regidor republicà al consistori puigcerdanenc, ha destacat la il·lusió amb que es presenta la formació als comicis.

A la llista d'ERC a Puigcerdà hi ha Roser Carré de número 2, Àngel Llobell de 3, Irma Manyà de 4, Nadal Cabiscol és el número 5, mentre que Olga Vinyeta ocupa el sisè lloc. Els segueixen Àlex Ibàñez, Adelita Herrera, Sergi Escarré, Sandra Adam i Ramon Surroca.

Potenciar la creació d'estudis de grau superior, regular la gestió dels ajuts socials, facilitar l'accés a l'habitatge o modificar el sistema de recollida de residus i escombraries són alguns dels punts del seu programa electoral.

A banda de presentar la llista, ERC ha organitzat dissabte una xerrada-debat sobre immigració, on hi ha participat Maria Dantas, diputada al Congrés pel grup republicà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - JOAN MANEL SERRA, ALCALDABLE ERC PUIGCERDÀ