El curs vinent, l’Institut Hug Roger III de Sort impartirà un nou cicle formatiu de grau mitjà: tècnic en serveis de restauració. Una aposta enfocada a la realitat socioeconòmica de la comarca i que compta amb la implicació del sector de la restauració dels Pallars, ja que es tracta d’un projecte transversal que engloba les dos comarques pallareses. A més es tracta d’una formació dual.

En aquest sentit, la idea és impulsar l’Escola d’Hoteleria del Pallars. Un projecte que ja compta amb l’aula de cuina de Sort i també es preveu una inversió d’uns 25.000 euros per adequar a les necessitats formatives un espai dins del mateix institut.

Precisament es preveu signar un conveni amb els consells comarcals del Pallars Jussà i Pallars Sobirà per tal de facilitar la mobilitat dels alumnes per les comarques i així poder realitzar aquesta formació dual.

Parlen al vídeo: ANDREU CARLES VEGA, DIRECTOR SSTT EDUCACIÓ A LLEIDA - ROSA AMORÓS, DELEGADA DEL GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN