A les 12 de la nit es va donar el tret de sortida a la campanya electoral per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Tot i així, a la capital del Pallars Jussà, només el grup de Compromís per Tremp va fer la tradicional penjada de propaganda. El grups de Junts per Tremp i Esquerra Republicana, van acordar ajornar la penjada de cartells fins passada la fira de primavera que la població celebra aquest cap de setmana.

Per la seva banda, Compromís per Tremp ha estrenat aquesta matinada tot el seu material de difusió per la campanya electoral i el grup ha simbolitzat l’inici amb l’aixecament d’una persiana, una forma de remarcar la intenció que tenen de vetllar pel desenvolupament econòmic i la revitalització del casc antic.

Junts per Tremp i Esquerra Republicana penjaran el seu material gràfic a partir del tancament de la fira el diumenge.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, ALCALDABLE PER JUNTS PER TREMP - MARIA PILAR CASES, ALCALDABLE PER ERC - SÍLVIA ROMERO, ALCALDABLE PER COMPROMÍS PER TREMP