La sala d’actes de la Residència Sociosanitària de Puigcerdà acollirà aquest diumenge 12 de maig a les 5 de la tarda la 16a Trobada de Corals, on hi han participat sis agrupacions de la vila, una més que l'any passat. La trobada va néixer amb la finalitat de ser precisament això, una trobada de totes les corals de Puigcerdà, des dels joves cantaires de l’escola de música fins al avis de la residència. De fet, és l’única trobada on es reuneixen tots en un mateix espai.
La Coral Grans Cantaires està formada per avis i àvies de la residència sociosanitària, alguns dels quals tenen demència o Alzheimer. Assagen les cançons cada divendres sota les ordres de Mari Carme Ramon.
La Coral Flor de Neu està formada per un grup de jubilats aficionats a la música. El seu director és l’alcalde Albert Piñeira.
També hi seran presents dues corals amb molta trajectòria, com són Cerdanya Canta i la Capella de Santa Maria, a més de la coral de l’Escola Municipal de Música. Enguany la formació A 4 Cors, que va néixer l'estiu passat, també participarà a la trobada.
Tots ells oferiran un repertori variat a tots els assistents.