Aquest dijous s'ha presentat a Puigcerdà 'Empresariat Cerdanya', una nova associació que neix amb vocació de 'donar veu' a petits i grans empresaris i de donar un nou impuls al sector. Fins ara, a Cerdanya existia una entitat que agrupava diverses empreses però, segons han explicat des de la nova plataforma, havia quedat obsoleta i calia, per tant, evolucionar cap a una entitat més plural, dinàmica i moderna.
Empresariat Cerdanya neix amb un centenar de membres: la cinquantena de comerciants de l'Associació de Comerç de Puigcerdà, 21 integrants de l'Associació d'Hotels i Càmpings i els restauradors de Cuina Pirinenca de Cerdanya. A més, calculen que una quinzena més d'empresaris que fins ara no estaven associats també s'hi adheriran, com ara empreses de transport, de mecànica, o estacions d'esquí com la Molina.

L'entitat ha fixat una quota popular de 120 euros a l'any per tal que tots els empresaris que ho desitgin puguin formar part d'Empresariat Cerdanya. Aquells que ja són membres d'una associació no hauran de pagar una altre import.

Des de la nova entitat calculen que ben aviat creixerà el nombre d'empreses que decideixin formar-ne part.
Empresariat Cerdanya tindrà una vocació cooperativa. Això vol dir que tots els membres tindran un paper actiu i es promouran sinergies entre ells.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT EMPRESARIAT CERDANYA - MÒNICA ISERN, TRESORERA EMPRESARIAL CERDANYA