El Centre Cívic de la Seu d’Urgell acull aquests dies l’exposció “El judici a la democràcia”, impulsada per Òmnium Cultural en el marc de la campanya Jo Acuso. La mostra s’ha inaugurat aquest dimarts a la tarda amb una xerrada a càrrec del pallasso i comediant Jordi Pessarodona, que ha estat perseguit judicialment arran de l’acció que va fer el 20 de setembre del 2017, quan va passar tres hores i mitja amb un nas de pallasso, al costat dels agents de la Guàrdia Civil que custodiaven la conselleria de Governació.

Justament, aquesta exposició trasllada el missatge que la població favorable a l’autodeterminació de Catalunya no s’ha de defensar de res sinó acusar a l’Estat espanyol.

La mostra es podrà veure al Centre Cívic fins aquets dissabte 11 de maig.

Parlen al vídeo: JORDI PESSARODONA, COMEDIANT I PALLASSO