Les oficines de l’Agència Tributària de Catalunya a l’Alt Pirineu i Aran van ajudar l’any passat a fer 1.122 declaracions de renda. Així ho ha donat a conèixer aquest dijous la secretària d’Hisenda de la Generalitat, Marta Espasa, durant la visita que ha fet a les instal•lacions de la Seu d’Urgell. També ha anunciat que enguany, per segon any consecutiu, es tornarà a oferir aquest servei als contribuents, tant a la Seu com a Tremp i Vielha, i des d’aquest dijous ja es pot demanar cita prèvia. Un dels objectius és descongestionar les oficines de l’agència espanyola i arribar a les zones on aquesta no té delegacions.

També ha explicat que l’any passat gairebé tots els usuaris van qualificar l’atenció rebuda d’altament satisfactòria.

En total, en els 19 mesos d’obertura, l’oficina de la Seu ha recaptat 8,9 milions d’euros i ha atès a 1.532 persones.

Parlen al vídeo: MARTA ESPASA, SECRETÀRIA D’HISENDA DE LA GENERALITAT