L’esquerra independentista ha iniciat una campanya en contra dels Jocs Olímpics d’hivern Pirineus-Barcelona, tal com ha donat a conèixer aquest dimecres a la Seu d’Urgell. Exigeixen més transparència a les administracions sobre les infrastructures que es volen construir, així com el cost que tindran. També volen que es consulti a la població del Pirineu a través d’un referèndum vinculant, i que s’aturin les obres que ja s’han començat, com les obres al coll de Pal i el desdoblament a la C16, al Berguedà.

En aquest sentit, remarquen la necessitat d’avançar cap a un model que respecti la natura, diversifiqui l’economia local i aposti pels sectors primari i secundari vinculats al territori.

Parlen al vídeo: EULÀLIA REGUANT, MEMBRE SECRETARIAT NACIONAL CUP - IVAN GARRIGA, REPRESENTANT ENDAVANT ALT URGELL