L’Escanyabocs arribarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig a la dotzena edició, tal com s’ha donat a conèixer aquest dimecres a la Seu d’Urgell. Aquest esdeveniment esportiu multidisciplinari tornarà a aplegar proves de nombroses disciplines i de tots els nivells, per tal d’atreure a públic de tot tipus. De moment ja hi ha 250 inscripcions confirmades.

Així, hi haurà proves de BTT, trailruning, orientació, canoa, escalada, tir amb arc i marxa nòrdica. Tot plegat, organitzat per diferents clubs esportius de l’Alt Urgell, el Parc del Segre i altres patrocinadors. Una de les novetats d’enguany és que s’eliminaran tots els utensilis de plàstic d’un sol us de la prova. Les inscripcions estaran obertes fins el 16 de maig.

Parlen al vídeo: DAVID VALLVÉ, DIRECTOR SERVEI MUNICIPAL D’ESPORTS - ISIDOR ALBERICH, REGIDOR D’ESPORTS