El Patronat de Turisme de Cerdanya i l'Associació Agroalimentària impulsen per tercer any les visites a pagès. La iniciativa vol mostrar a veïns però sobretot visitants la feina de ramaders, agricultors i productors, així com l'origen dels productes que consumim. Veient la bona acollida que va tenir l'any passat, enguany s'ha decidit ampliar el calendari.

En aquesta ocasió hi participen 7 productors cerdans, tant de làctics, com de fruita i horta o car ecològica.
Després d’una breu explicació sobre el funcionament de les instal·lacions, els visitants poden veure de prop el bestiar o els terrenys conreats i, a més, tastar els productes. Des de l’ens cerdà creuen que aquesta iniciativa és bona per al turisme i també per als productors, que poden donar a conèixer allò que elaboren i fidelitzar els seus clients.

Ca l'Alzina de Puigcerdà és una explotació ramadera que forma part d'aquest projecte. Elabora productes làctics artesanals, com el mató o el iogurt

Les visites tenen un preu d'entre tres i cinc euros per als infants i entre 7 i 8 per als adults. Les reserves i el pagament s’han de fer a la web visitespages.agroalimentariacerdanya.cat.

Parlen al vídeo: CAROL NABAU, DINAMITZADORA AGROALIMENTÀRIA CC CERDANYA - MÒNICA ASTORGA, SÒCIA CA L'ALZINA PUIGCERDÀ