El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ha organitzat una jornada tècnica encarada a agents turístics públics i privats per tal de crear paquets astroturístics, ja que al 2018 el parc va obtenir la certificació Starlight i està treballant per ser Reserva de la Biosfera.

Una oferta turística encarada a l’observació astronòmica es considera clau per tal que el turista arribi totes les èpoques de l’any a la zona del parc nacional i ampliar els atractius que ofereix el territori.

Amb la jornada, els assistents poden conèixer experiències que funcionen i que no, fet que els ajuda a l’hora de pensar paquets turístics encarats a l’astronomia. Precisament el parc nacional aquest any ha creat una taula de treball de l’Starlight que agrupa diferents agents turístics del territori per tal de treballar conjuntament la promoció d’aquesta branca.

Parlen al vídeo: XAVIER LLIMIÑANA, RESPONSABLE D’ÚS PÚBLIC DEL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI