L’església de Sant Climent de Taüll ha acollit la presentació del Buff Mountain Festival que se celebrarà a la Vall de Boí els dies 12, 13 i 14 de juliol i que preveu rebre uns 15.000 visitants entre esportistes, acompanyants i turistes que venen a gaudir d’aquest espectacle esportiu a la muntanya.

Es tracta d’un esdeveniment esportiu, lúdic i cultural ja que combina activitats d’índole diversa i per a tots els públics i integrat plenament al territori.

A banda de les proves competitives, on destaca el Memorial Joan Rojas amb 65 kilòmetres i la Super Sky amb 42, s’han dissenyat prop d’un centenar d’activitats per fer en família i conèixer el territori: des de les tradicions com les falles, al patrimoni romànic, actuacions musicals, a tallers i activitats d’esports d’aventura i turisme actiu.

Parlen al vídeo: JOAN PERELADA, ALCALDE VALL DE BOÍ