L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest dilluns a la tarda el darrer ple ordinari del mandat. Tot i que uns dies abans de les eleccions municipals se’n farà un darrer, només s’hi aprovarà l’acta del d’aquest dilluns, de manera que serà sense contingut. És per això que la majoria de grups municipals han aprofitat per fer balanç del mandat. Des de l’equip de govern han remarcat la bona situació econòmica amb què deixen l’Ajuntament, tot i les dificultats viscudes.

Una visió, però, que no han compartit des del principal grup de l’oposició.

En aquest ple també s’ha aprovat una modificació de les bases de subvencions per a la pintura de façanes, per tal que també se’n puguin beneficiar els veïns de Castellciutat, i no només els del nucli antic.

Qui més crític s’ha mostrat amb la mesura ha estat el regidor de la CUP.

Des d’Esquerra i des de Compromís han celebrat la mesura, tot i alertar també que aquesta no és suficient per resoldre els problemes de Castellciutat.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE - ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER LA SEU
- FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU D’ESQUERRA - PAU LOZANO, PORTAVEU DE LA CUP