La Seu d’Urgell ha acollit aquest dilluns al migdia el pas de la Ultra Clean Marathon. Es tracta d’una iniciativa on els esportistes Albert Bosch i Nicole Ribera fan d’abanderats de 7 etapes per diferents punts del país on es van recollint residus de l’àmbit natural. La de la Seu d’Urgell ha estat la segona etapa, i l’aturada s’ha fet a la plaça de les Monges.

Un dia abans del pas d’aquesta Ultra Clean Marathon, la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet ha realitzat una jornada de neteja de la llera del riu Segre entre la Seu d’Urgell i Alàs. Així, al llarg del matí una desena de voluntaris han recorregut el tram entre el pont de la Palanca i el pont d’Alàs i han anat retirant tota la brossa que han anat trobant.

Parlen al vídeo: ALBERT BOSCH, ESPORTISTA - JUDITH LLOPIS, TÈCNICA AGÈNCIA RESIDUS CATALUNYA