La Vila del Llibre de La Pobla de Segur ha tancat aquest diumenge al vespre un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el món de la literatura i que ha comptat amb una molt bona afluència de gent tant al mercat editorial com a les diferents activitats que s’han realitzat.

Hi ha hagut un gran nombre d’activitats encarades al públic familiar, com ara tallers de còmics, de poesia, conta-contes, ... però també altres on s’ha comptat amb la presència d’autors, exposicions, teatre i taules rodones. Això sí, totes les activitats han estat ubicades en espais singulars de La Pobla.

I s’han relacionat amb la història i les diferents activitats que es poden realitzar a la zona.

Enguany un dels eixos clau de la Vila del Llibre ha estat el cicle de Dones i Literatura per homenatjar les dones creadores i inspiradores i situar-les en el lloc que es mereixen en la història.

Parlen al vídeo: ENRIC BONO, DIRECTOR XARXA DE VILES DEL LLIBRE DE CATALUNYA - SUSAGNA CABRÉ, REGIDORA CULTURA LA POBLA DE SEGUR