L'ajuntament de Puigcerdà invertirà uns 65.000 euros en la millora dels espais infantils del municipi. Un dels primers punts on s'ha actuat és al parc infantil del passeig 10 d'abril, on s'ha renovat els gronxadors i el paviment. El propòsit de l'equip de govern és anar renovant progressivament aquestes zones d'esbarjo, algunes de les quals es trobaven força deteriorades.

Les properes actuacions de manteniment es faran als parcs infantils situats a la Plaça dels Herois, a la Plaça de l'estació, a la Closa de l'Àngel i a la ronda Joan Maragall.

Per altra banda i seguint en la línia de millorar les zones verdes de Puigcerdà, el consistori ha iniciat els treballs al camí perimetral de l'estany. Per evitar que aquest quedi cobert de fang amb la neu o la pluja s'hi col·locarà sauló. També, progressivament, s'anirà refent tot el camí, el qual, a més, serà adaptat a les persones amb mobilitat reduïda.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ