La Pobla de Segur ja ha engegat aquest divendres la segona edició de La Vila del Llibre, un esdeveniment cultural que atrau públic d’arreu amb una gran oferta d’activitats que giren entorn els llibres, els autors, les editorials i la literatura en general. I la novetat d’enguany és que les primeres activitats han estat encarades als centres educatius.

Precisament un dels objectius de la Vila del Llibre és donar a conèixer el territori i també la literatura, il·lustració i creadors de la zona o bé que s’hi inspiren. Pep Coll i Maria Barbal en són 2 exemples.
També s’anima a tots els escolars a participar durant el cap de setmana a les diferents activitats de la Vila.
Aquest divendres al vespre a més, hi ha una de les activitats estrella, l’homenatge a Neus Català, dins del cicle Dones i Literatura de La Vila del Llibre de La Pobla de Segur.

Parlen al vídeo: SUSAGNA CABRÉ, REGIDORA DE CULTURA