La consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà, ha signat aquest divendres un conveni amb la Federació Catalana de Raça Bruna dels Pirineus per tal de potenciar aquesta espècie. Ho ha fet a l’Escola Agrària del Pirineu, a l’Alt Urgell, on des de fa sis mesos s’hi ha posat un Centre de Testatge de vedells d’aquesta raça. L’objectiu del centre és triple: potenciar la formació en aquest àmbit, innovar i preservar la raça.

Jordà també ha assistit a la subhasta dels primers 22 vedells seleccionats en aquest centre de testatge, amb uns preus de sortida d’entre 1.400 i 1.800 euros

Jordà ha aprofitat l’estada a l’Alt Urgell per visitar l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Allà, ha estat rebuda per l’alcalde i altres regidors i ha signat el llibre d’honor del consistori. També ha visitat les instal·lacions de la Cooperativa Cadí.

Parlen al vídeo: TERESA JORDÀ, CONSELLERA D’AGRICULTURA, RAMADERIA I PESCA - JOSEP MARIA MOGA, PRESIDENT FED. CAT. RAÇA BRUNA DELS PIRINEUS