Aquest 1 de maig, Masella ha finalitzat la temporada 2018-2019. Això vol dir que l'estació ceretana ha ofert 182 dies d'esquí, que representa un total de 6 mesos i 1 dia d'obertura, ja que recordem que va obrir en una data molt primerenca, d'1 de novembre. Per tant, un any més, Masella ha estat de les primeres estacions en obrir i les últimes en tancar a tot el Pirineu.

Alguns aficionats han aprofitat aquest dimecres festiu per acomiadar la temporada. Alguns d'ells, lleugers de roba, gràcies al bon temps.

En un comunicat, Masella fa un balanç positiu de la temporada, la qual ha estat la segona temporada rècord en nombre d'esquiadors, dies d'esquí i facturació. Recordem que l'any passat, Masella va registrar la millor temporada dels seus 50 anys d'història. Els seus responsables asseguren que, si bé les nevades han estat escasses, la manca de neu ha estat compensada amb la modernització de la xarxa de neu produïda i l'esforç coordinat de tots els departaments de l'estació.

Un cop tancades les seves portes, Masella comença a treballar amb les novetats de la temporada 2019-20 que esperen encetar el primer cap de setmana de novembre que les condicions de la neu ho permetin.