Després de la bona acollida que van tenir l'any passat, l'oficina Jove de Cerdanya impulsa enguany la segona edició dels pressupostos participatius. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els joves d'entre 14 i 30 anys puguin decidir quines activitats volen fer a la comarca. Com l'any passat, s'ofereixen 2000 euros per a dues activitats que es portaran a terme al llarg d'aquest any. Fins al 16 de maig hi ha obert el termini perquè els joves facin les seves propostes, que poden ser de diferents àmbits, com ara la cultura, el lleure, la formació, l'esport o bé la solidaritat. D’entre totes les idees, els mateixos nois i noies escolliran les dues millors.

Els joves han de formar grups d'entre 3 i sis persones per fer les propostes. I no només pensaran les activitats que volen fer sinó que també les organitzaran.

Els grups de joves que hagin ideat les propostes guanyadores, a més de veure realitzada la seva idea, també seran obsequiats amb entrades per al Water Jump d'Er.

Recordem que l'any passat les dues propostes guanyadores van ser un taller de ball K-POP i un campament off-line. Les dues activitats es van portar a terme a l'estiu i vam tenir molt bona acollida.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CERDANYA