La Cerdanya Film Commission té des d'ara un nou portal web dedicat a la promoció i atenció als rodatges audiovisuals. Així, filmcerdanya.cat torna a la plena activitat, després d'un temps de manteniment, i ho fa amb un nou format de pàgina i noves seccions. Aquest canvi respon a les necessitats observades arran de l’important augment de la demanda sobre la comarca de la Cerdanya per rodar-hi tot tipus de films i sessions de fotografies que situa la comarca en el Top 10 de destinacions de rodatge a Catalunya.
El Grup de Recerca ha creat conjuntament amb Brave DMA la nova pàgina de la Cerdanya Film Commission per promocionar l’activitat de rodatges a l’entorn de la comarca i al mateix temps apropar als ciutadans l’activitat que es porta a terme. Ofereix un buscador específic i actualitzat de localitzacions per rodar classificades per municipis, informació sobre com i a qui sol·licitar els permisos o actualitat sobre els rodatges, entre d'altres qüestions. De moment, està disponible en català i castellà, tot i que el sistema permet actualitzar-la a altres idiomes.
Els portaveus de la CFC han emfatitzat que el web concentrarà la seva activitat «en un canal que potenciarà encara més el teixit audiovisual de la comarca aportant solucions a totes les demandes de les productores o creadors que escullen la comarca per les seves produccions». Així, no tan sols es configura com una eina específica dirigida a aquests col·lectius, sinó que també ha de servir com «una finestra oberta de promoció de la comarca».