En el darrer ple de l’Ajuntament de Tremp, tant govern com oposició, han estat d’acord en posposar un dels punts centrals, l’aprovació inicial del reglament del servei de retirada de vehicles de la via pública i trasllat al dipòsit municipal. Es tracta d’un punt que tots els grups consideren necessari pel municipi però se n’ha posposat la votació per tal de redactar un projecte mes acurat.

Es preveu que es pugui poder votar el reglament amb la informació ampliada en un ple extraordinari que tindrà lloc properament.
Entre altres temes, durant el punt d’informes i preguntes també s’ha demanat des del grup a l’oposició que se senyali millor l’espai de pas de vianants a la part alta de la rambla Doctor Pearson, una petició a la qual l’equip de govern ha respòs afirmativament i ha fet esment en què s’està treballant, ja que es tracta d’una zona de recent creació i s’està acotant la millor forma per fer-ho un pas segur.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÌS PER TREMP