El Cadí la Seu ja comença a aclarir la situació de cara a la temporada que ve. Ja té confirmades tres baixes, les de Mehryn Kraker, Anniina Aijanen i Zuzanna Sklepowicz. D’altra banda, té molt encarrilada la continuïtat de l’entrenador, Bernat Canut, i tot fa preveure que en els propers dies es tancarà l’acord. Ara, doncs, ja es poden centrar en l’altre gran objectiu.

Des del club ja donen per fet que podran disputar l’Eurocup, ja que econòmicament és viable. Tot i això, caldrà reforçar l’equip, per tal de poder compaginar amb garanties aquesta competició amb la lliga regular.

Qui ja és segur que continuarà la temporada que ve és Irati Etxarri, que l’any passat va signar per dues temporades, i la jugadora del planter Anna Palma. La gran incògnita serà Andrea Vilaró, que ha rebut una oferta d’un dels grans de la lliga DIA.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT DEL SEDIS BÀSQUET