La pista de gel del poliesportiu de Puigcerdà ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya Open de patinatge artístic, on hi han participat un centenar de joves patinadors i patinadores de Puigcerdà, Barcelona i Vielha, així com d'Andorra, Madrid, Jaca i el País Basc.

La competició ha arrencat dissabte a primera hora i durant tot el matí i fins a mitja tarda, els patinadors han anat presentat els seus programes. La prova ha continuat diumenge al matí i al migdia s’han repartit els premis en totes les categories participants.
Un total de 24 esportistes del Club Patinatge Artístic Puigcerdà que entrenen sota les odres de l'armeni Vahe Gazaryan han participat a la competició. Pel que fa als millors resultats, en la categoria Benjamí, Júlia Martín s'ha proclamat campiona de Catalunya, seguida de les companyes Núria Tor i Naüja Calduch. Pol Visa, ha estat el millor en Benjamí masculí. En Debutants, Laia Puntí ha finalitzat en segon lloc mentre que Ingrid Martín, s'ha fet amb el bronze. El club ceretà ha omplert el podi de la categoria Basic Novice, amb Malak Faisal Zafar, en la primera posició, Laura Izquierdo en segon lloc i Clara Sanjosé en el tercer. En Aleví, Carla Sánchez s'ha proclamat campiona de Catalunya amb només 6 dècimes de marge respecte Naila Visa, que ha quedat subcampiona. Sandra Tor ha pujat al capdamunt del podi en Infantil A i Berta Ruiz ha quedat en segon lloc en categoria Cadet. En la màxima categoria, la Júnior ISU, el club ceretà ha comptat amb un patinador, Elvis Caubet, que ha finalitzat segon.

La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i el CEPAP.