Llívia ha tancat aquest dilluns quatre dies de festa major. Pasqüetes 2019 va arrencar divendres amb la Nit dels Joves, un dels actes més concorreguts i durant aquests dies hi han hagut propostes per a totes les edats, com ara espectacles infantils, un campionat de botifarra, un partit de solters contra casats i molta música. Els jocs per a nens i nenes al poliesportiu, inflables al parc de Sant Guillem, sardanes a la plaça del Molí i ball amb l'orquestra Selvatana ha estat la programació d'aquest darrer dia de celebració. Des de l'ajuntament s'han mostrat molt satisfets de l'afluència de públic que han tingut tots els actes.

Una de les novetats de la festa major d'enguany ha estat un dinar popular que ha ofert l'associació de caçadors aquest dilluns al poliesportiu.

Des del consistori han celebrat que enguany ha fet bon temps durant els dies de festa major, un fet poc habitual. De fet, l'any passat va ploure en alguns moment i fins i tot va nevar lleugerament.

Recordem que Pasqüetes dona sempre el tret de sortida a les festes majors a la comarca. Les properes seran les de Bolvir i Guils, que tindran lloc a mitjans de maig.

Parlen al vídeo: TOMÀS ISERN, REGIDOR CULTURA LLÍVIA