L'Oficina Jove del Consell Comarcal de Cerdanya posa en marxa aquest divendres el Bus de la festa, un servei de transport gratuït adreçat als joves d'entre 16 i 35 anys. La iniciativa va sorgir arrel de la demanda d'aquest col·lectiu per poder assistir a les festes major i festivals de la comarca sense necessitat de desplaçar-se en vehicle privat.

És el quart any que s'ofereix aquest servei, que ja compta amb 230 joves inscrits. Una quarantena utilitzaran aquest transport per anar a la festa major de Llívia.

Els interessats han de fer-se un carnet a l'Oficina Jove i omplir un formulari abans de cada servei. El bus recórrer tots els municipis de la comarca fins arribar a la població on es celebra la festa i la tornada és a les 3 o a les 5 de la matinada.

EL Bus de la festa s'oferirà per assistir a vuit festes majors de Cerdanya i també al Festival de música de Llívia i Puigcerdà i al B! de Bolvir.

Parlen al vídeo: GLÒRIA RIGOLA, TÈCNICA JOVENTUT CERDANYA