El grup d'ERC a Cerdanya ha fet públic aquest divendres un comunicat on denuncia la destrucció de propaganda electoral de les eleccions al congrés i al senat d'aquest diumenge 28 d'abril. La formació assegura haver rebut “atacs incívics, destructius i negatius” contra la pròpia llibertat d’expressió propagandística des del passat 12 d'abril, inici de la campanya electoral. Des d'ERC han lamentat que es tracta d'una situació que pateixen sovint.

Des del grup republicà demanen als òrgans competents de la Junta Electoral de Zona que analitzin aquesta situació per garantir la llibertat d'expressió durant la campanya electoral, malgrat saben que és difícil evitar aquest tipus d'actes.

ERC ha indicat que, a banda de Puigcerdà, també s'han arrencat i malmès cartells i propaganda electoral a Bellver, Fontanals o Llívia.

Parlen al vídeo: TONI LLORD, PRESIDENT D'ERC CERDANYA