Víctor Orrit, candidat al Senat per PSC a Lleida, Pirineu i Aran, ha remarcat, en l’acte celebrat aquest dimecres al vespre a Tremp, la necessitat d’anar al Madrid a defensar els interessos del Pirineu. Amb la idea d’aconseguir millores en comunicació i drets socials i recuperar la posició que s’havia tingut amb anteriors governs i ministres socialistes que havien vetllat pels interessos del territori.

En l’acte ha estat acompanyat per l’expresident de la Generalitat, José Montilla, que ha destacat la necessitat de diàleg entre els governs per poder avançar.

Víctor Orrit, entre altres aspectes que considera clau defensar a Madrid, ha mencionat la permanència de l’acadèmia militar al Pallars Jussà, l’oposició a la reforma laboral que el govern popular va aprovar i que, per exemple, deixa sense drets als exempleats d’Endesa i treballar per minvar l’envelliment i la despoblació al Pirineu.

Parlen al vídeo: VÍCTOR ORRIT, CANDIDAT AL SENAT PER PSC A LLEIDA, PIRINEU I ARAN - JOSÉ MONTILLA, EXPRESIDENT DE LA GENERALITAT