Masella ja ha anunciat la data de tancament: serà el proper dimecres 1 de maig, coincidint amb la Festa del treball. Així, doncs, l'estació ceretana torna a ser la primera estació del Pirineu en obrir, ho va fer l'1 de novembre, i la darrera en tancar les seves portes. El complex haurà obert, doncs, 6 mesos, sumant un total de 182 dies d'esquí ininterromputs.

Per celebrar-ho, el complex oferirà una promoció per esquiar l'1 de maig. Els esquiadors amb abonament de temporada de Masella o Alp 2500 podran convidar dos amics. A més, l’estació convidarà el darrer dia a qualsevol esquiador que tingui abonament de temporada durant aquest 2018-19, tramitat en qualsevol estació del món.

Durant aquests dies de Setmana Santa l'afluència d'esquiadors a Masella ha permès viure la Trinxat d'Or, cursa que ha aplegat més de 500 esquiadors, i la 16a Cursa d'Abonaments de Temporada, amb més de 170 participants.

L'horari d'obertura fins la data de tancament és de de 9 a 14 h del migdia.

Per la seva banda, la Molina ha finalitat la temporada aquest dilluns de Pasqua. Alguns aficionats han aprofitat aquest darrer dia per fer les últimes baixades. Des del complex preveuen donar a conèixer la setmana que ve les xifres i el balanç final d'aquesta temporada.

Recordem que tant Masella com La Molina van fer rècord d'esquiadors la temporada passada: més de 350.000 clients va registrar la Molina i mig milió van passar per Masella.