Les 7 estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Pirineu han tancat la temporada amb més de 62.000 esquiadors. Es tracta d’una xifra un 18% inferior al de l’any passat, però tenint en compte l’hivern tant complicat que ha fet, les estacions es mostren moderadament satisfetes. També cal tenir en compte que la temporada passada va ser excepcionalment bona i que era complicat mantenir el nivell.

Pel que fa als dies d’obertura, la mitjana s’ha situat en 61, tot i que d’una forma molt desigual. El motiu és que mentre estacions com Guils Fontanera o Aransa no han arribat als 40 dies, Tuixent la Vansa ha assolit els 154. El que també ha estat de rècord ha estat la venda de forfets de temporada.

Concretament, enguany s’han venut 1.409 forfets de temporada, el que representa un increment del 50% respecte a l’any passat.

Parlen al vídeo: IMMA OBIOLS, TÈCNICA DE TOT NÒRDIC