Aquest dissabte Tremp s’omple de dansa per celebrar el dia Internacional de la Dansa que tindrà lloc el proper dilluns dia 29 d’abril. En motiu d’aquesta data, les entitats que treballen alguna disciplina de dansa a Tremp s’han agrupat per commemorar-ho i fer diferents exhibicions.

L’Ajuntament de Tremp ja fa anys que aposta per la dansa, una mostra n’és la seva participació continuada al projecte FemDansa i la creació enguany de l’Escola Municipal de Dansa. I amb aquesta jornada es vol acostar aquesta activitat cultural i esportiva a tothom.

Les activitats es faran a la plaça de la Creu. A les 11 del matí començarà la jornada amb una classe oberta, després es llegirà el manifest i actuaran els grups de dansa infantil i al vespre serà el torn dels grups de dansa d’adults.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, REGIDORA CULTURA TREMP