En motiu de la Diada de Sant Jordi, les escoles han dut a terme diferents activitats. L’escola Maria Immaculada de Tremp aprofita la diada per organitzar una venda de llibres de segona mà i recollir fons per un infant apadrinat a Hondures.

Els nens i nenes de cinquè s’encarreguen de preparar la venda recollint els dies previs els llibres per les classes i el dia de Sant Jordi són els qui els venen.

Aquesta no és la única activitat relacionada amb l’apadrinament que fan a l’escola.

És una activitat que fa molts anys que el centre du a terme i està molt arrelada a tots els cursos.

El professorat del centre considera que activitats com aquesta són molt importants perquè l’alumnat prengui consciència de la necessitat de ser solidaris i conegui les realitats d’infants com ells en altres països.

Parlen al vídeo: NIL, ALUMNE DE 5è - LAIA, ALUMNA DE 5è - ARIANA, ALUMNA DE 5è - LAIA, ALUMNA DE 5è - MIREIA I IRAITZ, ALUMNES DE 5è - M. TERESA RAMONEDA, COORDINADORA PROJECTE - SAMUEL I MARIA, ALUMNES 4t ESO