Aquest dimecres s’ha dut a terme a Castell de Mur un taller sobre com comunicar i interpretar el territori per transmetre-ho als clients. Aquesta activitat forma part dels tallers de coneixement dels recursos turístics del Pallars Jussà i de posicionament de les empreses. Una activitat encarada als agents turístics amb la idea de donar eines per tal de ser prescriptors del patrimoni de la zona.

La iniciativa de realitzar els tallers en diferents equipaments turístics ha estat molt ben rebuda pel sector, ja que és una forma de poder interactuar amb els responsables i conèixer-ne el funcionament en profunditat.

Es considera que una de les claus de l’èxit per difondre la riquesa de la zona és fer xarxa entre equipaments i empreses vinculades al sector turístic. S’ha visitat Castell de Mur, però en les properes sessions hi ha previst anar al Museu d’Isona i Conca Dellà, a les Botigues-Museu de Salàs de Pallars, a Mont-rebei i el Casal dels Voltors, a la Reserva del Boumort i a la Vall Fosca.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, VICEPRESIDENTA C.C. PALLARS JUSSÀ