Talló ha celebrat aquest dilluns de Pasqua el seu tradicional aplec. Nombrosos veïns i veïnes han assistit a la missa cantada a l'església de Santa Maria i després petits i grans han protagonitzat la tradicional cantada de caramelles just davant del temple. Més tard, desenes de persones s'han aplegat a la font de Talló on s'han fet els tradicionals ballets acompanyats de caramelles, corrandes i coca i moscatell per a tothom.

A més, durant tot el cap de setmana hi han hagut cantades de caramelles en diversos punts de Bellver, com ara les places Sant Roc, de l'Arbre o del Portal.
Tant grans com petits han lluit la vestimenta tradicional: camisa blanca, llacet vermell al coll i barretina.

L'aplec i la cantada de caramelles són una celebració molt arrelada a la Batllia que sempre té lloc a la primavera, coincidint amb la Pasqua.