Aquest dimecres s’han publicat als Butlletins Oficials provincials les llistes de cara a les eleccions municipals del 26 de maig i s’ha confirmat que les capitals de comarca de l’Alt Pirineu tindran entre 3 i 8 candidatures. A la Seu d’Urgell hi haurà un total de 8 llistes. Així, a banda de les cinc que ja s’havien anunciat: Junts per la Seu, Compromís, Esquerra, la CUP i la Seu en Comú, s’hi ha afegit el PP, així com Ciutadans i Vox, que hi concorreran per primer cop. A Tremp, mentrestant, seran tres les candidatures que optaran a l’alcladia: Junts per Tremp, Esquerra i Compromís. Totes elles estan encapçalades per una dona, de manera que la capital del Jussà tindrà segur una alcaldessa. A Sort hi concorreran quatre candidatures: Fem Municipi-Esquerra, Junts per Sort, Som Poble i el PSC. Destaca el fet que l’actual alcalde, Raimon Monterde, no encapçalarà la de Fem Municipi com fa 4 anys, sinó la de Som Poble. La diputada Imma Gallardo, mentrestant, ho farà per Junts per Sort. Al Pont de Suert també seran quatre les candidatures que optaran a l’alcaldia: Junts pel Pont de Suert, amb José Antonio Troguet optant a la reelecció, Compromís, El Pont de Suert en Comú i el PP.
Finalment, a Puigcerdà també hi concorreran quatre candidatures: Albert Piñeira tornarà a optar a la reelecció amb Junts per Puigcerdà, i ho farà davant d’Esquerra, el PSC i el PP.