El Grup de Recerca de Cerdanya impulsa enguany la primera jornada de Botànica, que tindrà lloc el dissabte 4 de maig al Museu Cerdà de Puigcerdà. En total s'han programat set xerrades divulgatives que començaran a un quart de deu del matí i finalitzaran a dos quarts de dues del migdia.

En concret, els ponents parlaran dels faigs de Montlluís, de la diversitat dels boscos cerdans, dels salzes arboris, alzinars i achileas de Cerdanya o de la cartografia d'hàbitats a Catalunya, a més de les plantes invasores. Els últims trenta minuts de la jornada es dedicaran a crear un espai de debat entre els assistents i els ponents.

Des del Grup de Recerca ha explicat que, així com l'any passat van organitzar una jornada de fauna, aquest any dedicaran un matí a la botànica. La idea és anar alternant aquestes temàtiques.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA DE CERDANYA