La Setmana Santa ha estat marcada pels actes electorals de cara als comicis al Congrés i el Senat de diumenge que ve. Junts per Catalunya ha fet els actes centrals al Pirineu aquest dissabte a la Seu d’Urgell i a Puigcerdà, i en el cas de la capital altrgellenca ha saltat la sorpresa mitja hora abans de començar. La Junta Electoral Central ha autoritzat la participació en directe del cap de llista per Lleida, Jordi Turull, que s’ha pogut dirigir als assistents per videoconferència durant uns minuts.

A l’acte també hi han pres part la cap de llista per Barcelona, Laura Borràs, i el mateix president de la Generalitat, Quim Torra, que han denunciat la manca de drets que tenen els presos polítics i exiliats, especialment els que es presenten a les eleccions.

A l’acte també hi han pres part altres candidats a les eleccions al Congrés i al Senat, així com el cap de llista de Junts per la Seu, Jordi Fàbrega.

Parlen al vídeo: JORDI TURULL, CAP DE LLISTA JUNTS X CATALUNYA LLEIDA - QUIM TORRA, PRESIDENT DE LA GENERALITAT