Al Pallars Jussà, concretament a Tremp, malgrat que durant el matí el temps no ha acompanyat, ja que la pluja ha estat present des de primera hora, tant les parades de llibres com de roses han destacat que hi ha hagut moviment. Els llibres estrella han estat les novetats, sobretot locals i de política.

També s’ha pogut veure autors locals signant llibres. Les novetats que enguany ha publicat l’editorial Garsineu, especialitzada en publicacions pirinenques.

Precisament, hi ha estat dos autors joves que han publicat la seva primera obra.

Les parades de roses, a banda de la rosa vermella clàssica, també han destacat la sortida d’elements més elaborats.

També les escoles han dut a terme activitats relacionades amb Sant Jordi i a la tarda s’ha fet una ballada de sardanes.

Parlen al vídeo: GEMMA PES, LLIBRERIA BOCHACA - ANNA VALLÉS, LLIBRERIA LA SINGRATALLA - ROGER URIACH, ESCRIPTOR - MIQUEL BONETA, IL·LUSTRADOR - FRANCESC PRATS, LLIBRERIA CENTRAL I EDICIONS GARSINEU - SÍLVIA PALACÍN, FLORESTIL TREMP - LEO I ANDRIANA, FLORISTERIA VIOLETA