El Comitè d'Usuaris del Tren Groc ha concertat una reunió de treball amb el responsable polític de Transports de la nova regió d'Occitània, Jean-Luc Gibelin, el qual visitarà Cerdanya el pròxim dissabte 25 d'abril, segons informa Regió 7. En motiu d'aquesta visita, el comitè d'usuaris de la línia ha convocat els seus defensors d'un i altre costat de la frontera a participar en una trobada posterior amb el responsable polític per fer-li conèixer la inquietud del territori sobre la necessitat de tirar endavant un pla d'inversions i millores per aquesta línia.

Jean-Luc Gibelin arribarà a la Tor de Querol a les deu del matí en tren procedent de Tolosa.Després tindrà lloc un esmorzar de de treball conjuntament amb els presidents de les comunitats de comunes de Prada-Conflent, Pirineus Catalans i Pirineus Cerdanya. A les dues de la tarda se celebrarà la trobada amb els representants de les associacions i veïns del territori, a l'ajuntament de Sant Pere dels Forcats.

Des del Comitè d'usuaris del Tren Groc, durant les dues reunions s'analitzarà la tramitació del projecte de millora de la línia, sobre el qual la regió d'Occitània s'hi ha postulat favorablement sense, però, concretar encara quina serà la inversió que s'hi destinarà. Ja al vespre, Gibelin participarà a Perpinyà en la presentació del Comitè Interdepartamental de Transports, en el qual hi ha inclòs el Comitè d'Usuaris del Tren Groc.