Aquest dissabte va començar la temporada del tren dels Llacs. Una temporada que s’espera amb xifres d’ocupació rècord, ja que el primer viatge ja va fer ple. 285 persones van arribar a l’estació de La Pobla de Segur.

L’atractiu principal és el paisatge però en un ambient diferent, un recorregut que trasllada als viatgers més de mig segle enrere.

El públic és bàsicament familiar, és un atractiu curiós tant per infants com per grans. A més es destaca que hi ha un alt percentatge de públic fidel, visitants que any rere any repeteixen l’activitat. Un cop arribats a La Pobla de Segur, els viatgers poden haver contractat diversos paquets turístics per conèixer els atractius de la zona.
La temporada s’allargarà fins al 2 de novembre amb un total de 28 circulacions, 4 de les quals es faran amb el Tren dels Llacs Panoràmic, els dies de més calor.

Parlen al vídeo: SÒNIA ORTIZ, RESPONSABLE DE TURISME DE LA POBLA DE SEGUR