Aquest dissabte 20 d’abril comença la temporada del Tren dels Llacs. Aquest atractiu turístic recorre el circuit ferroviari des de Lleida fins a La Pobla de Segur amb un comboi que permet als viatgers retrocedir en el temps i esdevé una experiència imprescindible per als amants del ferrocarril i de la natura en estat pur. Enguany estan previstes 28 circulacions, 4 de les quals es faran amb el tren dels Llacs Panoràmic durant els dies de més calor, i allargar la temporada fins al 2 de novembre.
El tren travessa un total de 41 túnels i 31 ponts durant els 89 quilòmetres de traçat i amb uns paisatges espectaculars. A més, al recorregut els viatgers poden degustar productes típics del territori i es compta amb servei de guia que explica els punts d’interès del camí. Un cop arribats a destí, s’ofereix diferents activitats per conèixer el Pallars Jussà, des de diferents àmbits: gastronòmic, cultural, històric i esportiu.