El Cadí la Seu tancarà la lliga com un dels quatre millors equips, després d’assegurar-se el pas a les semifinals dels play-off pel títol. Ho ha fet després d’imposar-se en el tercer partit de quarts a l’IDK Gipuzkoa per 80 a 78. Tot i anar a remolc bona part de l’enfrontament, les noies entrenades per Bernat Canut s’han posat per davant al final de l’últim quart, però les basques han acabat empatant a 67. Amb aquest final d’infart s’ha arribat a una pròrroga que tampoc ha estat apta per a cardíacs.

El partit ha estat seguit per prop d’un miler d’espectadors, que han omplert el Palau d’Esports i que no han deixat d’animar en cap moment. El primer partit de semifinals contra l’Uni Girona tindrà lloc diumenge que ve a Fontajau, mentre que el segon serà al Palau el proper dijous.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU - ARANZAZU MUGURUZA, ENTRENADORA IDK GIPUZKOA