Cerdanya es prepara per celebrar el proper dimarts la diada de Sant Jordi. Com cada any, els municipis han organitzat diverses activitats que en alguns llocs començaran aquest cap de setmana, coincidint amb la Pasqua. A Puigcerdà, per exemple, tant dissabte com diumenge i dilluns hi haurà parades de llibres i roses a la plaça Santa Maria.
El gruix d'activitats, però, serà dimarts 23. Els llibres i les roses ocuparan tant la plaça com el passeig 10 d'abril. A les 4 de la tarda hi hauran jocs reciclats per a la mainada, a les 18h una mostra de dansa a càrrec de Dansart i a les 19h una exhibició de la colla castellera de Cerdanya a la plaça dels Herois.
El Palau de Congressos d’Alp acollirà a les 8 del vespre la 36a edició dels Jocs Florals de Cerdanya, amb la proclamació dels guanyadors d’aquesta edició i el lliurament de premis. L’acte també comptarà amb música i dansa. Durant el matí, també hi haurà parades de llibres i roses a la plaça del Casino, danses tradicionals i un espectacle infantil.
A Bellver de Cerdanya, Bolvir, Ger, Llívia, Lles o Martinet també hi haurà parades de llibres i roses durant tot el dia organitzades pels alumnes, pares i mares de les escoles.