La residència sociosanitària de Puigcerdà ofereix un nou servei de menjador per als familiars dels residents. Els caps de setmana i festius les famílies que ho desitgin podran quedar-se a dinar per un preu de 5 euros. Amb aquesta iniciativa es buscar obrir la residència a les famílies i que aquestes puguin compartir un àpat amb els seus éssers estimats.

Les famílies dels residents veuen amb bons aquest nou servei, el qual es va posar en marxa el passat cap de setmana, coincidint amb l'inici de Setmana Santa.

Els familiars i residents dinen al menjador de l'Hospital de Dia, situat just a tocar del menjador principal. El menú és el mateix que s'ofereix als residents i, com fan ells, els familiars poden escollir entre dos o tres primers plats i dos o tres segons.

Des de la direcció del centre han explicat que la iniciativa només funciona durant els caps de setmana i dies festius ja els dies feiners els menjadors de la residència estan al 100%. A més, dissabtes, diumenges i festius són els dies amb més visites.

De moment, el servei es pot oferir a un màxim de vint familiars per dia.

Parlen al vídeo: JESÚS SÀNCHEZ, DIRECTOR RESIDÈNCIA SOCIOSANITÀRIA PUIGCERDÀ - EMILI CAPDEVILA, FAMILIAR D'UNA RESIDENT