La Seu d’Urgell es manté com una de les ciutats més segures del país. Tal com s’ha donat a conèixer en la Junta de Seguretat Local celebrada aquest dimecres, la capital alturgellenca registra 39,3 fets delictius per cada mil habitants, el que representa gairebé la meitat de la mitjana catalana.

La Junta ha estat presidida pel conseller d’Interior, Miquel Buch, que ha descatat les bones xifres de la ciutat tot i un lleuger increment de les detencions.

Entre els fets delictius que han augmentat, destaquen les estafes per Internet, que tot i produir-se lluny d’aquí han afectat a ciutadans alturgellencs, així com els furts. Buch també ha explicat que segueixen treballant per crear la regió d’emergències del Pirineu, tot i que abans han hagut d’abordar altres qüestions més prioritàries com les condicions laborals del cos de Bombers.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MIQUEL BUCH, CONSELLER D’INTERIOR