La Biblioteca Maria Barbal de Tremp, aprofitant la Setmana Santa, ha organitzat diferents activitats. Precisament una de les més nombroses ha estat la tretzena edició de Contes del Món, juntament amb el servei d’immigració del Consell comarcal del Pallars Jussà, on dos noies, una de Bolívia i una de Navarra, han explicat contes dels seus pobles davant d’una seixantena de participants a l’activitat.

L’objectiu d’aquesta activitat és apropar i donar a conèixer les diferents cultures que conviuen al Pallars Jussà a través dels contes tradicionals de cada territori, on es pot veure la semblança entre els contes tradicionals de la zona.

La idea és que els veïns i veïnes de la comarca es relacionin i coneguin les diferents cultures en un espai de trobada agradable i positiu.

Parlen al vídeo: SÍLVIA CASANOVAS, TÈCNICA SERVEI D’IMMIGRACIÓ C.C. PALLARS JUSSÀ