En el marc de la desena trobada empresarial i de comerç del Pallars Jussà es van poder conèixer també els projectes de joves emprenedors que durant l’any 2018 s’han iniciat a la comarca i entre ells, el guanyador de la setzena edició ha estat la reconversió d’una plantació de tota la vida. Concretament Josep Miró ha apostat pel cultiu de festucs. A banda però del premi, s’ha elogiat la resta d’iniciatives i se n’ha destacat el nombre.

Una de les novetats d’enguany de la trobada també ha estat el format. S’ha preferit un acte a peu dret per facilitar la mobilitat i la interacció entre els assistents, ja que es busca la creació de sinèrgies entre el sector empresarial. A més, el tema central d’aquesta edició ha estat el petit comerç, i s’ha comptat amb una conferència de Jordi Bacaria i una taula rodona amb les associacions de comerciants del Pallars Jussà.

També s’ha presentat un vídeo promocional del comerç local on apareixen els comerços de la comarca i les entitats l’utilitzaran per fer les seves promocions.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ