Després de fer la reforma integral de l'interior de l'església parroquial de Sant Domènec, l'ajuntament de Puigcerdà preveu iniciar enguany els treballs de millora a l'exterior. Aquesta nova fase es centrarà en la façana sud del temple, que es troba força deteriorada degut al pas del temps.

A més, fa ben poc s'ha fet una nova obertura amb vidre de la façana nord, que comunica visualment l'església amb l'antic claustre del convent dels dominics, on hi ha la biblioteca.

Recordem que fins ara l'actuació a l'interior del temple ha consistit en remodelar les capelles laterals, instal·lar un nou sistema de calefacció, posar un nou terra de fusta, millorar la il·luminació i recuperar les pintures gòtiques, les més recents a la zona del cor. Tot plegat ha suposat una inversió d'uns 600.000 euros, que principalment ha aportat el bisbat d'Urgell a través de la parròquia de Santa Maria de Puigcerdà, la Diputació, l'Ajuntament i la Generalitat.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ