La temporada d’esports d’aventura i turisme actiu a la demarcació de Lleida, que s’allargarà fins ben entrada la tardor, preveu superar enguany els 750.000 serveis i créixer un 5% respecte l’anterior. Aquests són els objectius que s’han marcat aquest dimarts en la presentació de la temporada a Llavorsí, al Pallars Sobirà, la comarca on aquestes activitats tenen un impacte més gran.

Aquesta temporada compta també amb novetats, una de les més destacables és l’increment de kilòmetres navegables pel riu Noguera Pallaresa i l’augment de la seguretat després de la creació del pas al salt de l’Hostalet. Però també l’aposta ferma amb els esports de riu, ja que al juliol la zona acollirà el Mundial de Piragüisme d’Aigües Braves

I des del Patronat de turisme de la Diputació de Lleida es remarca que si bé el turisme que arriba a la demarcació és majoritàriament català, activitats com el Mundial ajuden a promocionar la zona arreu i es treballa per internacionalitzar-lo.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA PERELLÓ, PRESIDENTA DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA - CARLOS ISUS, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ - FLORIDO DOLCET, PRESIDENT ASSOCIACIÓ EMPRESES ESPORTS D’AVENTURA PALLARS SOBIRÀ