La Policia Local de la Seu d’Urgell s’ampliarà en nombre d’efectius i es reestructurarà. Enguany, el cos acumularà fins a 5 baixes, i l’Ajuntament ha decidit aprofitar l’ocasió per fer una remodelació. Així, s’incorporaran dues persones més, de manera que es creixerà fins als 20 efectius.

Tot plegat s’ha donat a conèixer aquest dilluns, en un acte on també s’ha presentat al nou cap del cos policial, Antonio Gonzàlez. Fins ara era sargent i substituirà a l’inspector Joan Josep Martínez, que s’ha jubilat

Una altra de les tasques amb què se centrarà força la Policia Local a partir d’ara serà en el control de les defecacions canines, que ara ja es poden identificar a través de l’ADN.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE SEGURETAT CIUTADANA - ANTONIO GONZÁLEZ, NOU CAP DE LA POLICIA LOCAL